Decor

Naast de standaard interieur en exterieur afwerkingen zijn er in sommige gevallen ook meer afwerkingsopties mogelijk. Zo is de Line-X buitencoating op de X-Line (en ook mogelijk op de SteelDrop) verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De aluminium composiet zijwanden van de SimpleDrop zijn ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Wat betreft de interieurafwerking van de kastjes (in de slaapcabine en keuken) in de X-Line en SteelDrop zijn ook diverse tinten mat, glanzend of houteffecten mogelijk. Door deze keuzeopties kunt u uw Lifestyle Camper voorzien van een eigen persoonlijke touch.

Werkblad keuken

Bij zowel de X-Line, SteelDrop, en SimpleDrop wordt het keukenblad afgewerkt met onderhoudsvriendelijke HPL coating. Standaard wordt het keukenblad geleverd in een cement/beton kleur, 1460. Wat betreft het keukenblad is deze ook nog verkrijgbaar in RVS.

Zijkanten SimpleDrop

De SimpleDrop Lifestyle Camper kenmerkt zich door de tweeledige buitenwand. De bovenkant bestaat uit polymeer waterdicht membraan in standaard de kleur licht-grijs. Deze kleur is niet te wijzigen. De zijkanten van camper trailer zijn afgewerkt met aluminium composiet panelen. De panelen worden standaard geleverd in de kleur mat zilver. De aluminium composiet zijkanten zijn echter wel in diverse kleuren verkrijgbaar.