Grenzeloze vrijheid

Lifestyle Camper Nederland

Rondreizen, op avontuur, genieten van de vrije natuur, en toch comfortabel kunnen reizen? Wij hebben de unieke oplossing! Wij heten je van harte welkom.

Alles over onze modellen

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Voordat wij je alles gaan vertellen over de drie fantastische modellen X-Line, SteelDrop en SimpleDrop, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van een gemeenschappelijk kenmerk wat betreft deze Lifestyle camper trailers.

Met onze Lifestyle camper trailers ben je leuk, uniek en interessant. Reizen met de X-Line, SteelDrop, of SimpleDrop trailer kan dus tot veel blije reactie leiden bij uw mede reizigers. Daarnaast ga je een bijzonder uniek avontuur beleven en neem je een onvergetelijke ervaring mee naar huis. Deze ervaring kan een verslavend effect hebben waardoor het risico op herhaling groot is. Wees hier dus op voorbereid! 😊

Ga op avontuur!

Informeer hier vrijblijvend naar alle opties en mogelijkheden. Wij streven ernaar uw Lifestyle camper trailer zo in te richten dat het voldoet aan al uw wensen om af te kunnen reizen naar uw droombestemming.

Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

De levertijden van de Lifestyle Campers zitten op dit moment op 8 weken.

Mocht u te laat zijn met bestellen en eerder in het bezit willen zijn van een Lifestyle Camper, informeer dan bij ons naar eventuele actuele voorraden. Een voorraad model kan over het algemeen sneller afgeleverd worden. U zit dan echter wel vast aan de opties en accessoires waarmee de voorraad camper trailers op dat moment zijn uitgerust. Wij kunnen bij een voorraad model geen aanpassingen meer doen aan deze opties en accessoires. 

Ja. De camper trailers zijn voorzien van een officiële Europese Typegoedkeuring en worden altijd geleverd met een EC (Certificate of Conformity) en typeplaatje. Elk onderdeel afzonderlijk komt ook uit de EU of is voorzien van Europese Typegoedkeuring.

Ja, dit is mogelijk. Standaard worden de camper trailers geleverd met een maximum toegestane gewicht van 750 kg (categorie O1). Dit betekent dat het totaal gewicht van de trailer niet hoger mag zijn dan de 750 kg. De trailer mag dan met een witte kentekenplaat gereden worden en een E-aanhanger rijbewijs is dan niet noodzakelijk. 

De trailers kunnen ook voorzien worden van een hoger toegestane gewicht (categorie O2) van maximaal 1000 kg of zelfs 1300kg (met het KNOTT chassis met onafhankelijke wielophanging).  Zodra de trailer bij ons in Nederland aankomt kunnen wij bij de RDW een kenteken aanvragen. Wanneer uw combinatie (auto + aanhanger) onder de 3500kg blijft heeft u nog steeds geen E-aanhanger rijbewijs nodig. Wanneer de combinatie zwaarder is dan 3500kg heeft u wel het E-rijbewijs nodig. Wanneer u wel of niet in het moet zijn van een geldig E-rijbewijs kunt u vinden op de site van de Rijksoverheid. 

Let op, het is van belang vooraf, bij bestelling van de trailer, direct aan te geven met welke gewichtscategorie u de trailer wilt laten registreren zodat de trailer geleverd kan worden met de juiste typeplaatjes en EC document. Achteraf is deze registratie helaas niet meer te wijzigen.

De camper trailers worden verkocht met een garantieperiode van 24 maanden. Echter bestaan er uitzonderingen op dit termijn met een kortere (zoals bijvoorbeeld slijtage delen) of langere garantieperiode (zoals bijvoorbeeld de Line-X buitencoating). Het complete garantievoorwaarden boekje krijgt u meegeleverd met de Lifestyle Camper. 

Onder de garantie vallen gebreken die binnen de garantieperiode zijn ontstaan of gebreken die niet waarneembaar waren bij de aankoop. Het moet gaan om een gebrek. Met andere woorden: het onderdeel is kapot en voldoet niet meer aan de norm die de fabrikant heeft voorgeschreven. Bij slijtage van een onderdeel dat nog binnen de norm valt, is er geen sprake van een gebrek. Een onderdeel kapot gegaan door onjuist gebruik van het betreffende onderdeel is geen gebrek en valt buiten de garantie. Bij twijfel over hoe een onderdeel te gebruiken adviseren wij u vooraf altijd contact op te nemen met ons of het instructieboekje/gebruiksaanwijzingsboekje te raadplegen.

Wij hebben op dit moment geen modellen ter beschikking voor de verhuur. 

Uiteraard begrijpen wij dat de wens bestaat een Lifestyle Camper eens te proberen voordat u over gaat tot eventueel koop. Voor het huren van een X-line Lifestyle Camper kunt u terecht bij Ron en Karin via www.lekkergroenreizen.nl

Zij zijn in het bezit van een stoere X-Line Lifestyle Camper voorzien van diverse accessoires. Deze bieden zij te huur aan en delen ook graag hun ervaringen met u.